Betting Bonusar med Bäst Villkor 2024

Hos oss har du full koll på svenska betting bonusar. Här listar vi bara oddsbonusar från spel bolag med licens. Med flera decennier av av erfarenhet bland oss som driver svensklicens.com ser vi till att du som besöker vår sida kan ta del exklusiva betting bonusar med förmånliga villkor.

Vad är en Betting bonus

betting bonusBetting bonus, som även också kallas Oddsbonus, är den vanligaste typen av bonus som du kan ta del när du gör din första insättning hos ett spelbolag. Beroende på vilken bettingsajt som du spelar hos så varierar oddsbonusen. Det som är viktigt att tänka på när du väljer en oddsbonus är att kolla lägsta odds och omsättningskravet. Ju lägre minsta odds och omsättningskrav desto förmånligare är det för dig när du bettar.

Det är också viktigt att du kollar på vilka marknader som du kan tippa på. Oftast kan du använda din bonus på samtliga marknader, men vissa betingsidor erjbuder endast särskilt utvalda spelmarknader, så innan du gör en insättning var noggrann med att kontrollera detta först.

Hos oss listar vi bettingbonusar som erbjuds på alla populära marknader såsom fotboll, hockey och basket, men också på tennis, golf och E-Sport.

Bäst Betting Bonus 2024

Betting med bonus

Att spela med betting bonus är till din fördel. Det finns ett stort utbud av bonusar att ta del av. De ger dig lite mer att spela för på dina favorit matcher. Viktigt att veta är att betting bonusar har regler och villkor. Läs alltid dessa innan du väljer din betting bonus. Vanliga regler är minsta odds och omsättningskrav.

Vad är en bra bonus?

  • Lågt omsättningskrav
  • Få regler & villkor
  • Lågt minsta odds, gärna under 1.5x
  • Inga förbjuda spel
  • Valfri insatsnivå
  • Inget tak för max uttag

Betyg: Betting bonusar

Tyck till om innehållet på Svensk Licens, din röst hjälper oss göra webbplatsen bättre.

Svenska Betting Bonusar Online

Sluta leta bland andra jämförelsesajter nu. Vi på svensklicens.com listar endast svenska bettingbonusar för svenska spelare. Hos hittar du den bästa oddsbonusen som är laglig och som är godkänd med tillsyn av svenska Spelinspektionen.

Var hittar jag den bästa betting bonusen?

Du hittar självklart den bästa bettingbonusen här hos oss på svensklicens.com. Anledningen till detta är att vi själva är spelare som bettar. Vi har lång erfarenhet att betta och vi känner bettingbolagen som vi jämför och förmedlar bonuserbjudanden för. Med allt detta i bagaget har vi lyckats att förhandla fram den mest förmånliga oddsbonusen som du kan ta del av på någon av alla bettingsajter som vi listar här på svensklicens.com.

Vi förklarar också om hur du hittar den bästa bettingbonusen. Vi ger dig tips och vi ser till att samtliga bettingerbjudanden på Svensklicen.com är lagliga och följer de lagar och regler som svenska Spelinspektionen har infört för svenska spelbolag. Vi skall inte sticka under stolen med att det har blivit färre bonusar under den senaste tiden, men de är bättre och rak på sak.

Betting bonus med insättningskrav

På grund av den nya spellagen som staten införde 1 januari 2019 är det krav på att du som kund behöver göra en minimiinsättning för att kunna ta del av en bettingbonus. Detta kan tyckas lite taffligt eftersom alla vi som spelare gillar att få gratis gåvor av bettingbolagen, men beloppen på insättningskraven är överkomliga, och villkoren är tydligare och mer fördelaktiga. Antalet marknader som du kan använda din bettingbonus på har dessutom ökat.

Hur fungerar omsättningskrav på Betting Bonus

När du mottar en oddsbonus måste du spela igenom din bonus ett “ex antal” gånger innan du kan ta ut din eventuella vinst i riktiga pengar. Det som är viktigt är att kontrollera är hur många gånger du måste omsätta din oddsbonus innan du kan ta ut din vinst i riktiga pengar. Normalt sätt hos de flesta bettingsajterna är omsättningskravet 6 gånger din bonus.

Så hur fungerar omsättningskravet?

Om du sätter in 1000 kronor och du får en matchbonus på 100% så får du 1000 kronor extra att tippa för. Om omsättningskravet är 6 gånger bonusen måste du spela igenom totalt 6000 kronor innan du kan ta ut dina vinster i riktiga pengar. Vissa spelbolag är generösa och delar upp ditt insättnings- och bonusbelopp i lika delar. Det vill säga 50 / 50. Om du satsar 200 kronor tas 100 kronor vardera från ditt insättningsbelopp och 100 kronor från ditt bonusbelopp. Om oddset är 2 och du vinner, får du 400 kronor i vinst som delas upp jämt. Du får 200 kronor i riktiga pengar och 200 kronor i bonus. Dock blir din totala omsättning på din bonus endast 200 kronor.

Hur väljer jag den bästa betting bonusen?

Det är inte alltid så enkelt att välja rätt bettingbonus när du spelar på odds hos en bettingsajt. Det finns en hel djungel av de, och vid en först anblick är det lätt att bli förvirrad. Men eftersom vi här på svensklicens.com är experter och listar det du behöver veta så behöver du inte ränna runt på nätet och leta.

Det första som du skall checka är insättningskravet. Det skall vara så lågt som möjligt för att det skall vara förmånligt för dig att betta. Nästa villkor som är viktigt är omsättningskravet. En tumregel som är bra att följa är – högre än 8x bör du kolla vidare. Nästa steg i ditt val av bästa bettingbonusen är att kolla vad begränsningen är på lägsta oddset. Sist, men inte minst, är bonusbeloppet. Den vanligaste bonusen är 100%, men det finns även spelsajter som erbjuder 200% och till och med mer.

Svensk betting bonus

I dag finns det inte någon svensk bettingbonus som har struliga villkor eller gömda överraskningar. Alla svenska spelbolag erbjuder oddsbonusar som är enkla att förstå, även för den som är novis. Detta är fördelen med att alltid spela på lagliga bettingsajter som är under tillsyn av svenska Spelinspektionen. Alla dina eventuella vinster är också helt skattefria, så du behöver inte vara orolig att skattmasen skall komma och knacka på dörren.

Hos oss på svensklicens.com listar vi bara bettingbolag med svensk licens med förmånliga bettingbonusar. Vi kontrollerar noggrant alla erbjudanden innan vi lägger upp oddsbonusar på våran sajt, och om det är något vi inte tycker om, ja då hittar du helt enkelt inte det här hos oss. Tips! lär dig allt om betting utan licens här.