Nya Bettingsidor 2024

Nya bettingsidor dyker upp hela tiden i Sverige. Varje månad registreras nya aktörer och vi här på svensklicens.com har full koll på vad som händer. Nya bettingsajter är bättre, snabbare och tryggare. De är också mer autentiska, så läs vad vi har att säga om nya bettingsidor. Vi listar bara de bästa och de som är värda att veta om.

Varför skall jag byta bettingsajt?

nya bettingsidorGamla traditionella bettingsajter börjar bli gammalmodiga. Det sker små förändringar lite då och då men det är komplicerat för bettingbolagen att ändra sina bettingsidor. Det krävs att de antingen ändrar hela sin spelplattform eller gör modifieringar som kan vara kostsamma och påverka bettandet hos spelare.

Därför ger vi dig rådet att byta bettingsajt om du redan inte gjort det. Du upplever ett annorlunda spelande som är mer kul och du kan själv välja att spela precis när du vill. Som vi redan nämnt är det också mycket smidigare. Du slipper massa trassel som kan uppstå när du bettar hos en traditionell bettingsajt. Gör som oss här på svensklicens.com, betta på nya bettingsidor.

Nya Svenska bettingsidor

Fördelar med nya bettingsidor

Nya bettingsidor är revolutionerande. Du bettar lika säkert som hos de gamla etablerade. det går snabbare och du blir oftast erbjuden förmånligare betting bonus när du gör din din första insättning. Utöver detta har nya bettingsidor överlag en oerhört bra kundtjänst.

Betyg: Nya Bettingsidor

Tyck till om innehållet på Svensk Licens, din röst hjälper oss göra webbplatsen bättre.

Sveriges nya bettingsidor, oddsbonusar och spel med snabbast uttag

Vi är din guide på nätet som visar dig vägen till sveriges nya bettingsidor. På våran sida listar vi enbart bettingsidor med svensk licens, de bästa oddsbonusarna samt sajterna med de snabbaste uttagen. Vi har förhandlat fram förmånliga villkor på exklusiva erbjudanden direkt med våra samarbetspartners, så bli en av oss här på svensklicens.com.

Nya bettingsidor med tillsyn av svenska Spelinspektionen

Fram tills den 1 januari 2019 var det fritt fram för bettingsidor att härja vilt på den svenska spelmarknaden. Det var på grund av det svenska spelmonopolet. Det medförde att flera oseriösa aktörer kunde erbjuda spel om pengar på nätet utan att någon svensk myndighet kunde göra någonting åt det. Detta var förstås inte bra. I och med att den nya spellagen trädde i kraft och det svenska spelmonopolet upphävdes blev det lag på att alla bettingsajter som opererar på svenskt territorium måste ha en svensk spellicens som är utfärdad av svenska Spelinspektionen.

Den nya lagen har fått spelbolagen att vakna. Det har blivit säkrare att betta, och dessutom har du som spelar fått bättre erbjudanden hos bettingsajterna. Dock är erbjudandena färre och de får endast erbjudas en gång per spelare och bolag.

Spelinspektionen reglerar de lagar och regler som gäller för spelbolagen så du alltid blir behandlad rättvist. De har också sett till att dina insättningar och uttag är både snabbare och säkrare genom att införa e-legitimation. Det är nu också krav på spelgräns. På så sätt har du full kontroll på ditt spelande vilket är en av myndighetens stora uppgifter att reglera. En instans mot spelmissbruk har också upprättats som du kan vända dig till som heter Stödlinjen.

Skattefria vinster hos nya bettingsidor

Visste du att alla dina vinster hos svenska bettingsajter som har svensk spellicens är skattefria? Om du vinner hos ett bettingbolag utanför sveriges gränser så kan det bli en kostsam historia.

Det är inte förbjudet som svensk spelare att spela på en bettingsajt utanför sveriges gränser, men då är du skattepliktig. Alla dina vinster skall beskattas och Skatteverket kan även kräva att du skall betala skatt på betting bolagets uppskattade vinster. Ja, du förstår säkert att det kan kosta mer än det smakar. Vi här på svensklicens.com vill inte att detta skall hända dig. Så var försiktig och tänk efter innan du bettar på en utländsk bettingsida

Vilka nya bettingsidor är bäst?

Det finns massvis av svenska bettingsidor som vi rekommenderar här på svensklicens.com. Men det finns några som vi tycker lite extra mycket om. Framförallt eftersom de erbjuder dig som svenska spelare oddsbonus när du gör din första insättning. Vi gillar också de som har en live stream där du kan följa dina evenemang direkt.

Bland annat kan du ta del av ett välkomsterbjudande hos Unibet, NordicBet och Paf, och det finns live stream på sajterna. 888sport och William Hill erbjuder det också. Att ha bra odds är också någonting som dessa bettingsajter har anammat, så du bjuds på allt som en spelare vill ha och lite till.

Nya bettingsidor med snabba uttag

Att betta på nya bettingsidor med snabba uttag är revolutionerande. Nya svenska bettingsidor använder den senaste teknologin med de snabbaste betalningsmetoderna. Med hjälp av Trustly Pay N Play och SWISH sitter dina stålar blixtsnabbt på ditt bankkonto.

Snabbare och Hajper är två spelsajter som påstår att de har den snabbaste utbetalningstiden, bara 5 minuter. Utbetalningstiden varierar dock på vilken bank du använder, men du kan räkna med att dina slantar sitter på kontot inom max 15 minuter.

En annan bettingsajt är SpeedyBet, som också har live stream. Om du letar efter en bettingsida som har allt under ett tak så föreslår vi här på Svensklicen.com att du prövar denna bettingsajt.