Betta snabbt och smidigt på faktura

Att betta på faktura blir allt mer vanligare bland spelare på nätet. Anledningen är inte för att spelare inte har tillräckligt med pengar, eller att de lider av ett spelmissbruk. Den är något helt annat. Att spela på faktura är mycket smidigt, och metoden kom till av slumpen. Det var så att man gjorde en undersökning och det visade sig att en större majoritet av spelare på nätet föredrog att spela mot en kredit och betala 1-2 gånger per månad. Och på så vis slippa massa insättningar.

Snabbt, enkelt och säkert!

I dag är betta på faktura en väl etablerad betalningsform och du hittar flera olika fakturatjänster. Du kan betta och betala din faktura via e-legitimation och din internetbank, betalkort, faktura på mobilen via app, samt mobilräkningen.

Innan vi går vidare i denna guide om betting på faktura vill vi här på svensklicens.com upplysa dig om att spela på kredit innebär en risk. Om ditt spelande orsakar ekonomiska problem bör du inte betta med faktura. Detta gäller allt spelande oavsett om du bettar mot faktura eller med kreditkort. När du bettar hos våra svenska bettingsidor måste du som spelare sätta en maxgräns. Det kan vara förnuftigt att ställa in din gräns på ett lägre belopp, för att undvika några oväntade överraskningar.

Bettingsidor med faktura betalning

Börja spela på faktura!

Om du snabbt och enkelt vill komma igång med att betta på faktura. Detta fungerar genom ditt mobilabonnemang och tjänsten Zimpler. Du gör då en insättning med Zimpler, verifierar ditt telefonnummer och bestämmer hur mycket du vill sätta in. Varje faktura kostar 29 kronor i avgift, och du har 14 dagar på dig att betala tillbaka. Otroligt smidigt och enkelt!

Betyg: Betting På Faktura

Tyck till om innehållet på Svensk Licens, din röst hjälper oss göra webbplatsen bättre.

Betta med faktura. Spela först, betala sen

Tippa i dag och betala sen. Betta med faktura är tryggt och säkert, men framförallt är det enkelt och smidigt. Med kreditgräns har du full kontroll på ditt spelande. Betalar mot faktura eller direkt på din mobilräkning. Dock betala räkningen i tid, annars kan det kosta mer än det smakar.

Bästa bettingsidor med faktura

När du bettar online hos bettingsidor är det ibland svårt att veta vilken av dem som är bäst. Svaret är inte helt okomplicerat. Som tur är har du oss här på svensklicens.com som listar de mest fördelaktiga bettingbolagen som du kan betta hos.

Betsafe är en bra bettingsajt om du tänker spela mot faktura. Via Zimpler bettar du och betalar efter 14 dagar. Dessutom kan du ta del av en oddsbonus när registrerar dig som ny kund och gör din första insättning.

Bethard är ytterligare en underbar spelsida där du kan betta mot faktura. Även här använder du Zimpler som fakturatjänst. Spela precis när du vill och få din faktura antingen hemskickad eller direkt till din mobil.

Betsson tillhör pionjärerna inom sportsbetting. Detta speglas även när det kommer till utbudet av betalningsmetoder. Det finns massvis av alternativ av välja mellan, bland annat Zimpler. Utöver att du har möjligheten att betta på faktura hittar du också erbjudanden och kampanjer som du kan ta del.

Mr Green har sedan länge erbjudit spelare att betta på faktura. Som många andra spelbolag används fakturatjänster från Zimpler. Anledningen är för att det är tryggt och säkert, men också för att Zimpler är en seriös aktör. Vi svenskar gillar när det är seriöst.

Säkert att betta med faktura

Visste du att betta mot faktura är bland det säkraste sättet att spela på? Jo så är det. För det första behöver du inte lämna ifrån dig dina kontouppgifter till spelsidan. Du gör det istället direkt till fakturaleverantören, dessutom vid vissa fall behöver du inte lämna ut några uppgifter alls. Det räcker helt enkelt med ditt mobilnummer.

En annan fördel som gör det säkert när du bettar med faktura är att våra svenska bettingsajter samarbetar endast med seriösa fakturaleverantörer som regleras av svensk lagstiftning.

Det som är bra, samt gör det både enkelt och tryggt när du bettar med faktura är att du behöver oftast bara registrera dig hos fakturatjänsten en gång. Om du spelar på flera olika bettingsidor har du möjligheten att samla allt spelande på en faktura. Du behöver alltså inte ansöka om en ny kredit.

Ett stort plus med att betta med faktura är säkerheten. För många spelare kan det kännas betryggande att kunna spela utan krav på att lämna ifrån sig finansiella eller personliga uppgifter. De flesta fakturatjänster låter dig istället verifiera dig via ditt mobilnummer och via din e-legitimation.

Sist men inte minst skyddas dina uppgifter, det vill säga din integritet med brandväggar och den senaste krypterings teknologin. Så att risken att någon obehörig skall komma åt dina uppgifter är nästan lika med noll. Dessutom är det omöjligt att kapa ditt konto eftersom du spelar på kredit och verifierar allt med din mobil.

Hur gör jag insättning när jag bettar med faktura

Det varier hur du gör en insättning när du bettar på faktura. Beroende på vilken fakturametod du använder dig av finns det olika betallösningar. Men en sak har fakturatjänsterna gemensamt, det är enkelt och smidigt, samt det går snabbt.

Det första som du måste göra för att komma igång och betta med faktura är att ansluta dig. Detta gör du antingen inne på ditt spelkonto eller hos fakturaleverantören. Du väljer fakturatjänsten som passar dig. De vanligaste du hittar är Playlevo, Zimpler, Siru och SMSBill. Också finns det andra alternativ, bland annat Klarna.

Nästa steg är en kreditupplysning. Fakturaleverantören gör en enskild prövning för att se hur mycket i kredit du kan spela för. Detta är bra, det visar att det är seriöst och att du inte kan spela för pengar som du inte kan betala tillbaka.

När du väl skall betala kan detta ske på olika vis. Du kan få fakturan hemskickad med posten, eller via mobilen elektroniskt. Dessutom kan du betala fakturan via din mobiloperatör. Då läggs beloppet till på din ordinarie mobilräkning i slutet av månaden.

I de flesta fallen betalar du din faktura mellan 14 – 20 dagar efter du bettat. Detta varier dock beroende på vilken fakturatjänst du kör med.

Snabba uttag, hur gör jag?

Det spelar ingen roll om du bettar mot faktura eller med kontanter. Dina uttag görs precis på samma sätt. Det vill säga via kortbetalningar, e-plånböcker eller med e-legitimation. Beroende på vilken metod du använder tar det 1-3 bankdagar förutom med e-legitimation, då det går på bara några minuter tack vare betalningstjänster som Trustly Pay N Play och SWISH.

Är det lönsamt att bett med faktura?

Det råder skilda meningar om hur det är lönsamt att betta mot faktura. Kostnaderna varierar beroende på vilken fakturatjänst som du använder. Alla förutom Zimpler har en administrationsavgift som du måste betala, men vissa enskilda spelsidor lägger även på en extra avgift. De flesta fakturaleverantörerna debiterar runt 30 kronor för fakturatjänsten. Dock skall du vara vaksam när du spelar mot faktura via mobilräkning. Oftast är administrationsavgiften högre då både kreditgivaren och mobiloperatören lägger på en avgift.

Betala alltid i tid. 60 kronor läggs på i förseningsavgift och vissa fakturatjänster erlägger en ränta på upp till 20% tills du betalat.

Vår bedömning, Betting på faktura

Helt klart finns det fler fördelar än nackdelar med att betta hos bettingsidor på faktura. Det är enkelt och effektivt. Du slipper lämna ut känslig information till bettingsajten samt minimerar risken att någon obehörig skall komma åt din information. Det är också omöjligt att dina pengar skall bli stulna då du betalar mot faktura. Du samlar också dina betalning till en faktura. Detta är speciellt bra om du spelar hos flera olika spelsidor. Därmed har du full kontroll på ditt bettande. Var försiktig innan du väljer fakturatjänst. Kolla först vad det kosta. Avgifterna varierar och du kan bli debiterad dubbla avgifter om du inte är vaksam.