Betting med snabba uttag! inom 5 minuter

Fram tills nyligen har vi fått acceptera att våra uttag tagit 1-3 dagar innan våra stålar suttit på bankkontot. Men också vid vissa fall har vi fått vänta i upp till 5 dagar. Detta är något som självklart inte är roligt. Men i Sverige är detta nu ett minne blått. I dag finns betalningstjänster som gör det möjligt för dig att ta ut dina pengar inom 5 minuter. Detta på grund av att du identifierar dig via e-legitimation. Du slipper den långa och krångliga KYC-processen som både var kränkande och tråkig. Varför skall du skicka in dokument vid varje tillfälle du vill ta ut en eventuell vinst för att fira med dina polare? Det här är nog inte många som förstår. Också spelbolagen har varit lika frågande. Så hur fungerar det och varför just nu?

Varför skall jag betta med snabba uttag?

Att betta med snabba uttag har förändrat spelandet på odds. Det är mer flexibelt, men också effektivt. Till exempel när du spelar på live betting kan du precis när du vill göra en insättning under matchens gång och också betta för dessa pengar. Tvärtemot var det innan då du fick vänta tills nästa dag eftersom överföringen tog minst 24 timmar. Du missar helt enkelt ingenting.

Men det är inte bara det här som är till din fördel. När du vinner kan du dessutom ta ut dina pengar snabbt. Med din e-legitimation verifierar du dig smidigt och du tar ut dina pengar genom att knappa in din personliga kod på din bankdosa eller via ditt mobila id. I och med att du har betaltjänster som Trustly Pay N Play och SWISH som är anslutna till ditt bankkonto tar det inte mer än 5-15 minuter förrän dina eventuella vinster sitter på ditt konto.

Spelsidor med snabbast uttag

Hur snabba är egentligen uttagen?

Idag kan du komma igång med din betting på nolltid när du spelar på Svenska casinon med Svensk licens. Dessutom är alla uttag blixtsnabba och landar på kontot inom 5 till 10 minuter. Detta är ett otroligt framsteg jämfört med tidigare då uttag kunde ta flera dagar. Det bästa av allt är att när du spelar på BankID verifierar du dig själv automatiskt, så du slipper det helt och hållet när du ska göra ditt första uttag.

Betyg: Snabba Uttag

Tyck till om innehållet på Svensk Licens, din röst hjälper oss göra webbplatsen bättre.

Betta på live betting med snabba insättningar och uttag

Betta i dag är en fröjd. Tack vare e-legitimation och betaltjänster som SWISH och Trustly sitter dina uttag på bankkontot inom 5-15 minuter. Dessutom behöver du aldrig mer missa ett sista minuten bet. Du tippar också på live betting precis när du vill. Är oddsen till din fördel, sätt in beloppet med några enkla klick, och placera ditt bet.

Vilka spelbolag har snabba uttag

Det tillhör vanligheten att du tar ut dina pengar snabbt från ditt spelkonto. Men bara i Sverige. Våra grannar har börjat anamma detta också, men teknologin är inte av samma höga standard, och betalnings leverantörerna sviker.

Det är ett krav på alla svenska bettingsidor som är licensierade av svenska Spelinspektionen att du måste registrera dig via din e-legitimation. Men också att du sätter in och tar ut pengar från ditt spelkonto via samma metod. Oavsett om du använder betalkort, e-plånböcker eller gör en traditionell överföring måste du verifiera din betalning med din e-legitimation. Men det är här spelbolagen skiljer sig från varandra.

Betaltjänsterna Pay N Play och SWISH har gjort det möjligt för dig att göra blixtsnabba uttag. Du måste ansluta ditt bankkonto till din bankdosa eller till ditt mobila id. Spelsidor som Snabbare, SpeedyBet, Betsafe, ComeOn och Unibet garanterar uttag inom 5-15 minuter. Dessutom hittar du välkomsterbjudanden som du kan ta del av vid din första insättning.

Är det säkert att betta med snabba uttag

Att betta med snabba uttag är i särklass det säkraste sättet att betta på. Också kommer du igång på nolltid. Tack vare e-legitimation finns din personliga information lagrad i ditt elektroniska id. Detta betyder att när du skall registrera dig behöver du i de flesta fallen inte fylla i något registreringsformulär. Inte heller lagras informationen i en gemensam databas.

Ytterligare har du inga pengar liggandes på ditt spelkonto. Du sätter endast in det du tänkt spela för och när du tippat klart tar du snabbt och smidigt ut det som är kvar. Alternativt, kan du låta resterande pengar sitta kvar på kontot om du har planer på att betta vid ett senare tillfälle. Men dina pengar är inte med spelbolaget, de är med betalningsleverantören. I och med detta är det omöjligt för någon obehörig att komma åt dina stålar. Dessutom är dina överföringar skyddade med senaste krypterings teknologi.

Vilka betalningsmetoder finns med snabba uttag

När vi talar om snabba uttag så betyder det också att du har ett så kallat temporärt spelkonto. För att förstå vad det här är så måste du också veta hur det fungerar. För det första krävs ingen traditionell registrering eftersom du har inget fysiskt konto med pengar hos spelbolaget. Pengarna finns på ditt bankkonto och på ditt temporära spelkonto.

SWISH och Trustly Pay N Play är betalningsmetoder som finns hos de flesta spelsidor med snabba uttag. Du ansluter dem direkt till ditt bankkonto. De verifierar ditt saldo på ditt konto så det är endast möjligt att spela för det beloppet som finns tillgängligt.

Du behöver inte ladda ner någon app. Betalningstjänsterna finns redan på spelsidan och allt du behöver göra är att klicka på spela eller logga in. Dock kräver vissa spelsidor att du först registrera dig. Men endast via din e-legitimation.

När du tänkt betta så knappar du in det belopp du tänkt satsa. Sen väljer du din bank. Sätt igång din e-legitimation och verifiera din insättning. Trustly är att föredra om du spelar för lägre belopp, men funkar lika bra med stora, medans SWISH rekommenderas när du gör större insättningar och uttag.

Är det lagligt att betta med snabba uttag?

Sedan den nya spellagen trädde i kraft 1 januari 2019 måste du som svensk spelare varje gång du loggar in och spelar verifiera dig via ditt elektroniska id. Oavsett om du redan är registrerad eller du spelar utan konto är det lag på svenska spelbolag att de endast låter dig logga in via din e-legitimation.
Då teknologin redan fanns med snabba banköverföringar via din bankdosa eller ditt mobila id när lagen trädde i kraft, implementerade våra svenska spelbolag detta. Och där av anledningen till att dina uttag går i blixtens hastighet. Detta har välkomnats av alla, inte minst av våra svenska lagstiftare.

Oddsbonus med snabba uttag

Du hittar fina oddsbonusar hos bland annat YoBetIt, William Hill, 888Sport och Leo Vegas. Dessutom gör du snabba uttag via din e-legitimation. Men många tror att de inte kan ta del av oddsbonusar när de spelar utan konto, och med e-legitimation. Hur du loggar in eller hur du utför dina insättningar och uttag har inget att göra med oddsbonusar, eller erbjudanden och kampanjer i övrigt för den delen.

Tvärtom hittar du massvis av bonusar och kampanjer. Framförallt när du bettar. Däremot kan du endast motta en oddsbonus, samt en kampanj per spelare. Likaså får spelbolagen endast ge bort ett erbjudande och en kampanj per licens.