Streama sport, spelbolag med gratis streaming

Att live streama fotbolls eller tennismatchen samtidigt som du spelar på den gör hela spelupplevelsen så mycket roligare samtidigt som det höjer spänningsnivån till ännu högre höjder. Dessutom har du idag möjlighet att streama matcherna gratis, det är nämligen så att flera spelbolag som erbjuder betting även erbjuder sina spelare att nyttja deras streamingtjänster kostnadsfritt. För att komma igång med att streama sport utan kostnad krävs det att du har ett spelkonto hos spelbolaget. Det är en oerhört simpel process att skapa ett konto, och efter att du har gjort det kommer du att ha tillgång till massor av streaming möjligheter.

Hur kommer jag igång med min live streaming?

Det absolut första steget som man måste ta för att börja livestreama sport är att skapa ett konto hos ett eller flera spelbolag. Streaming utbudet kan variera ganska kraftigt mellan de olika spelbolagen, så om du är ute efter att se flera olika sporter kan det vara en bra idé att skapa flera olika konton.

Angående dina möjligheter att streama sport hos de olika spelbolagen kan det skilja sig mellan vilka krav som måste uppnås för att kunna ha full tillgång till deras streamingtjänster. De tre vanligaste kraven är att du har pengar på ditt spelkonto, att du har lagt ett bet inom de senaste 24 timmarna eller att du måste lägga ett bet på den matchen du vill streama live.

Topplista med bettingsidor som erbjuder streaming

Vad är livestreaming?

Livestreaming är ett begrepp för hur en pågående händelse sänds live på internet genom en video. I videon du streamar på din dator kan du höra både ljudet och se bilden live. I listan presenterar vi spelbolag som erbjuder just denna tjänst gratis till sina kunder.

Betyg: Streama Sport

Tyck till om innehållet på Svensk Licens, din röst hjälper oss göra webbplatsen bättre.

Streama dina favorit matcher gratis hos Sveriges bästa bettingsajter

Live Stream har blivit allt vanligare hos våra bettingsajter. Du streamar gratis från internationella ligor i, och utanför Europa. Streama fotboll, hockey och basket, eller tennis och golf. Placera ditt bet minst 24 timmar innan evenemanget börjar, och du kan se ditt favoritlag spela direkt på din skärm.

Kan jag live streama sport i mobilen?

Eftersom att spelbolagen vill göra det så enkelt som möjligt för sina spelare är de självklart inte sena på bollen att nyttja tekniken som finns att tillgå, därför erbjuder flera av spelbolagen idag sina spelare att kunna livestreama sportevent även i mobilen, vilket är till en stor fördel eftersom att fler spelare är mobila idag och kanske inte hinner med att kolla allt från datorn. Om du inte har en mobil, men en surfplatta istället fungerar den lika bra att streama från.

De flesta spelbolagen vill att man laddar ner deras app för att kunna få tillgång till deras livestream. Beroende på om du har en Android eller Apple produkt, så ska de finnas i respektive store. Om du har en Apple produkt går du till appstore, och om du har en produkt från Android, går du till Play Store och söker upp spelbolagets app.

Mer frihet med live streaming i mobilen

Om du vill ha möjligheten att kunna livestreama överallt där det finns en internetuppkoppling är livestreaming genom mobilen den ultimata lösningen. Om du är ett fan av de flesta sporter är det nästan ett måste eftersom att du får tillgång till flera olika sporter när du själv känner för det. Det enda som krävs är att du har ett konto och uppfyller kravet för att kunna livestreama från det spelbolaget du har valt att vara spelare hos. Ytterligare en fördel du kan ha som ny spelare hos ett spelbolag är att du får möjligheten att ta del av deras välkomstbonus i sport. Det beror på vilket spelbolag det är såklart, men de flesta spelbolagen som erbjuder livestreaming erbjuder även en välkomstbonus i sport eftersom att det går hand i hand.

Vad krävs av min dator/mobil för att kunna live streama?

För att vara helt säker på att du ska kunna livestreama de sporthändelser du är intresserad av
krävs det att din mobil, dator eller surfplatta motsvarar vissa fundamentala krav:

Det absolut viktigaste är du är uppkopplad mot internet, annars kommer det inte att fungera alls. Se till att ha en någorlunda bra internetuppkoppling för att det ska fungera, desto snabbare internetuppkoppling du har, desto bättre.

För att vara bra rustad för ändamålet är det ett stort plus om du har en ganska ny dator, samma som med internetuppkopplingen, desto nyare, desto bättre.

Ladda ner senaste versionen av Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari beroende på vilken av dessa tre du föredrar. Dessa webbläsare är nämligen alltid högst rekommenderade att använda.

Ett måste är att ha Adobe Flash Player annars kan du inte få fram videon alls, men den är kostnadsfri och oerhört simpel att ladda ner. Om det inte fungerar med den versionen du har installerad redan, så prova att ladda ner den senaste.

För att vara på den säkra sidan är det starkt rekommenderat att du laddar ner Javascript eftersom att vissa livestreams kan kräva det.

Vilka sporter kan jag se med live streaming?

Det finns ett enormt livestreaming utbud att tillgå hos de olika spelbolagen. Du kan se ishockey, tennis, fotboll och även livesändningar direkt från olika E-sport evenemang, men dessa nämnda sporter är bara ett axplock av vad som erbjuds kostnadsfritt.

Vissa spelbolag specialiserar sig mer på en sport än andra i sitt utbud. Vilket inte betyder att de inte sänder något annat. Det kan vara så att de är huvudsponsorer till en viss liga eller sport och anpassar sitt utbud mer efter det helt enkelt. Hos de flesta större aktörer hittar du de tre populäraste sporterna i streaming utbudet, tennis, fotboll och ishockey.

Är du mer intresserad av andra sporter kan det vara värt att kolla runt lite bland spelbolagen för att få en bättre uppfattning om vad de erbjuder. För att ta några exempel på fotbollsligor, hockeyligor och tennisturneringar du kan följa genom att skapa ett konto hos ett spelbolag.

Fotboll:
Tyska Bundesliga
Spanska La Liga
Franska Ligue 1

Ishockey:
Svenska SHL
Ryska KHL
Europeiska Champions Hockey League

Tennis:
Herrarnas ATP
Damernas WTA

En stor fördel för alla basket fantaster är att NBA finns att tillgå genom livestreaming utan extra kostnad hos vissa spelbolag. Förutom alla dessa nämnda sporter finns det ett mycket större urval att hämta hos de olika spelbolagen.

För och nackdelar med livestreaming

Som med allt annat finns det både för och nackdelar med livestreaming. Vi tänkte lista de för och nackdelar vi tycker finns med livestreaming. Vi börjar med fördelarna.

En bettares dröm

Gillar du att livebetta finns det inget bättre än att live streama matchen samtidigt eftersom du med enkelhet följer händelseutvecklingen i matchen och kan placera dina spel därefter. Det höjer även spänningen för den som har lagt ett bet innan matchstart och ser matchen live.

Lättillgängligt och komfortabelt

Allt du behöver göra som kontoinnehavare är att logga in på ditt spelkonto för att ha tillgång till en bra och säker stream som fungerar utan problem. Du slipper krånglet med att behöva leta streams på nätet som kanske inte alls fungerar.

Friheten med att streama var du vill

Med din mobil tillkommer massor av möjligheter att se matcherna var som helst, men självklart fungerar det utmärkt om du tar med datorn när du är ute och reser.

Några nackdelar med livestreaming

Det kommer tyvärr även några nackdelar med livestreaming. Vi tänkte lista de största nackdelarna nedanför:

Vissa sidor kan vara svårnavigerade

Vissa spelbolag kan sitta på en riktig guldgruva till streaming utbud, men det kan vara svårt att navigera på sidan för att komma fram till guldkornen. I värsta fall kan man alltid kolla med deras kundtjänst för att få hjälp.

Problem med sändningsrättigheter

Vissa stora sportevent saknas tyvärr i utbudet hos vissa av spelbolagen för att de inte har rättigheterna till dessa. För att täcka upp och vara säker på att ha tillgång till fler event kan det vara en idé att skapa fler konton.

Vi hoppas att du har fått en bättre uppfattning gällande livestreaming och det utbudet som finns på marknaden med hjälp av att ha läst den här guiden. En bra sak att alltid tänka på om du tänker skapa ett konto är att alltid kontakta kundtjänst innan för att få svar på alla dina frågor. Vi hoppas att du hittar det du söker.