Betting utan konto och krånglig registrering

Att betta utan konto är det nya heta sättet att spela på odds. Hos nya bettingsajter på nätet slipper du en segdragen och ibland strulig registrering. Spela snabbt enkelt och smidigt, logga in med din e-legitimation, och kom igång och spela med ett par enkla klick.

Varför skall du betta utan konto

betting utan kontoAtt betta på odds, har aldrig varit enklare. Hos traditionella bettingsajter måste du fylla i långa formulär för att registrerar dig. Du måste ge ut din personliga information och för att styrka din identitet behöver du skicka in känsliga dokument. Detta utsätter dig för fara och du löper risken att din information och dina handlingar blir kapade. Till exempel kan obehöriga komma åt dina bankkonton, de kan också gå loss och handla över internet, samt använda dina uppgifter till att begå brott i ditt namn.

För att undvika allt detta har nätcasinon och bettingsajter börjat med att låta dig spela via din e-legitimation. Du slipper den gammalmodiga och segdragna registreringsprocessen och bara du kan logga in och spela via din bankdosa eller ditt mobila id.

Bettingbolag utan krånglig registrering

Hur fungerar utan konto?

Betting utan konto är enkelt och smidigt. Du kan spela precis när och var du vill. Glöm långa och krångliga formulär vid registrering. Dina personuppgifter finns lagrade i din e-legitimation och hämtas av bettingsajten i samband med att du loggar in första gången. Allt du behöver är en svensk bank, och en bankdosa eller ett mobilt id.

Fördelar med utan konto

  • Inget krav på onödig registrering
  • Ingen utökad verifiering (KYC)
  • Logga in via din E-legitimation
  • Snabba insättningar och uttag

Betyg: Betting utan konto

Tyck till om innehållet på Svensk Licens, din röst hjälper oss göra webbplatsen bättre.

Snabbast uttag i branschen, få ditt uttag inom 5 minuter!

Hos oss på svensklicens.com finner du bettingsajter med licens i Sverige. Du bettar när och var du vill utan krånglig registrering och utan konto. Välj belopp, din bank, verifiera med din e-legitimation och sätt igång och spela.

Hur bettar du utan konto

Att komma igång och betta utan konto är så enkelt att din farmor kan göra det. Vi har använt e-legitimation i över ett decennium när vi betalar räkningar, deklarerar skatt eller beställer personliga dokument från myndigheter på nätet. Att det har tagit såhär länge innan nya bettingsajter började använda metoden är ett under om du frågar oss.

Du besöker enkelt bettingsajten du spelar eller tänkt spela hos och loggar in med din e-legitimation. För att logga in måste du gå igenom några enkla steg och inom ett par minuter är du inloggad och kan sätta igång och spela. För att göra det enkelt för dig har vi här på svensklicens.com gjort en lista med fyra steg så att det inte blir något missförstånd.

Steg 1: Insättning
Steg 2: Välj bank
Steg 3: Godkänn
Steg 4: Börja spela

När du gör insättning väljer du det belopp som du tänkt spela för och sen väljer du din bank. Du måste ha en svensk bank annars fungerar det inte. Godkänn nu genom att starta din e-legitimation och knappa in din personliga kod, antingen med din bankdosa eller via ditt mobila id.

Säkert att betta utan konto

Bettingsajter har gjort det tryggt för dig när när du spelar utan konto. Du slipper inte bara att sända känslig information över nätet, utan du har också full kontroll på ditt spelande.

När du väl har satt in dina pengar på ditt temporära konto och bettat klart så kan du när som helst ta ut de. Placera dina bet och för tillbaka resterande slantar till ditt bankkonto. På så vis löper du inte risken att någon utomstående skall komma åt dina pengar. Du kan när som helst logga in igen med din e-legitimation och fortsätta spela där du avslutade.

När du bettar utan konto har du också en spelgräns. Den reglerar hur mycket du kan satsa varje dag och hur mycket du kan förlora. På så vis vet du precis hur mycket du spelar för och riskerar inte att spela bort hela månadslönen.

Vi på Svensklicen.com listar bara svenska bettingsjater som erbjuder spelare att betta utan konto och där du verifierar dig med din e-legitimation. För oss finns inget annat alternativ.

Blixtsnabba uttag utan konto

Snabba uttag tillhör vardagen nu när du bettar utan konto hos svenska bettingsajter. Vi har förklarat hur du loggar in och spelar och hur du gör insättning. Men hur gör du uttag? Det är enkelt, du gör det på precis samma sätt som du satte in dina stålar. Du väljer helt enkelt bara “uttag”, starta din e-legitimation och verifiera ditt uttag genom att knappa in din personliga kod på din bankdosa eller via ditt mobila ID.

Du behöver inte vara orolig och vänta flera dagar innan dina pengar hamnar på ditt bankkonto. Dina pengar sitter på bankkontot inom 5-15 minuter beroende på vilken bank du använder, dessutom är det kostnadsfritt och det finns ingen maxgräns på hur många uttag som du kan göra.

Odds utan konto

Att kunna spela precis när du vill och vart du vill är en stor fördel när du bettar på odds. Vi har alla varit ute i sista sekunden för att placera ett bet men missat bettet för vi inte har haft tillräckligt med pengar på vårt spelkonto och inte kunnat sätta in nya pengar med detsamma. Vi har fått vänta flera timmar eller till och med till nästa dag innan stålarna sitter på spelkontot.

Nu när du spelar kontolöst sätter du in pengar direkt via din e-legitimation och du kan betta i lugn och ro utan att vara nervös att du inte är med i tid. Att betta utan konto passar också väldigt bra när du spelar på live odds. Du kan precis när som helst under matchens gång tippa på ett bet. För att höja din spelupplevelse kan du hos vissa bettingsajter tittat på ditt evenemang via live stream.

Svenska bettingsajter utan konto

Vi här på svensklicens.com följer utvecklingen inom bettingindutrin med lupp och förstoringsglas. Att betta utan konto är något som är unikt för oss här i Sverige och vi svenskar kan skratta oss lyckliga.

Våra bettingbolag tillhör bland de främsta i branschen och flera stora bettingsajter som Unibet, NordicBet, SpeedyBet, Betsson, ComeOn, BetSafe och många många fler tillåter dig att betta utan konto. Detta är inte bara bra för dig som spelar, det är bra för hela industrin och vi tror att inom en snar framtid kommer även våra europeiska grannar använda sig av liknande metoder.