Live Betting, betta på live odds!

Att betta på live odds kan vara fördelaktigt för dig som föredrar att spela på odds. Du får senaste statistiken och information som är baserat på fakta, inte efter vad du tror, eller vad experter säger. Dessutom har du tid att analysera dina bet innan du satsar dina pengar. Kombinera detta med massvis av betting-kategorier så är live betting ett kul och spännande metod att betta på.

Varför betta på Live Betting

Live Betting har gjort bettandet hos våra svenska bettingsidor kul. Med live betting tippar du precis när och var du vill under en match, eller under ett evenemang som pågår. Fördelen med live odds är att du kan betta i lugn och ro utan stress. På samma gång hittar du massvis av marknader och kategorier som garanterat gör spelandet mer nervkittlande. Också hos vissa bettingsidor lyssnar du till kommentator.

Bettingsidor med live betting

Betting när matchen redan är igång!

En trend som blivit allt populärare på senaste är att betta på live odds i matcher som redan är igång. Detta kan vara allt från om det kommer bli fler mål, till hur många offsides det blir i matchen eller vad som helst. Det finns otroligt mycket olika saker att betta på, och allt kan du göra direkt via din mobiltelefon på bara ett par sekunder.

Betyg: Live Betting

Tyck till om innehållet på Svensk Licens, din röst hjälper oss göra webbplatsen bättre.

Live betting ger dig större chans att vinna

Live betting har revolutionerat bettandet. Du tippar på liveodds under en match eller ett evenemang. Med live betting får du också senaste statistik inför varje bet. Rörliga odds är mer spännande, samt med cash-out kan du ta ut din vinst precis när du vill.

Få senaste statistik i realtid

När du bettar på live betting hittar du all fakta du behöver inför och under varje evenemang. I det stora hela ger det dig all information du behöver för att fatta rätt beslut inför varje match. Utöver detta har du möjligheten att bygga dina egna bets. Bland annat hittar du 1×2, mål, resultat och handicap för att nämna några alternativ av bets som du kan tippa på. För att få mer att spela för går det även bra att nyttja en oddsbonus eller en kampanj på live betting. Du får mer att spela för, och du mottar riktiga pengar vid eventuella vinster utan du satsar en krona.

Du har ett stort utbud av liveodds att välja bland. Alla stora matcher och evenenemang inom fotboll, hockey och basket, men även populära marknader som tennis, MMA, amerikansk fotboll och e-sport hittar du liveodds på. Så räkna med att du hittar odds på alla marknader som är värda att betta på.

Var hittar jag bäst Live Betting

För att du skall ha det trevligt medans du bettar, så är det viktigt att du hittar det du vill satsa dina slantar på. En bra bettingsajt har massvis av marknader och kategorier. Likaså ska det finnas cash-out och bra kampanjer på utvalda matchen. Men också ska det erbjudas konkurrenskraftiga odds. Även en oddsbonus med förmånliga omsättningskrav är en fördel. Så enkelt är det.

William Hill

William Hill är i en klass för sig själv. Det här gäller även när du bettar på live betting. Varje dag hittar du ett gediget utbud av marknader med odds på alla stora matcher och evenemang. Det finns inget som du går miste om här. Dessutom har du ett bra antal bettingkategorier att vraka bland. William Hill har alltid haft konkurrenskraftiga odds. För att göra dem ännu bättre hittar du boostade odds på utvalda matcher, och du har cash-out funktion. Just nu kan du dessutom ta del av en oddsbonus på din första insättning och få ett free bet upp till 1000 kronor. Erbjudandet gäller endast nya spelare. Dra nytta av detta genom att logga in och registrera dig med din e-legitimation, samt gör en insättning på minst 100 kronor via Trustly Pay N Play.

Unibet

Vi svenskar har bettat i över ett decennium hos Unibet. Här är det inget som lämnats åt slumpen. Du hittar många olika marknader med hundratals olika kategorier som du kan betta på. Variationen är enorm och dagligen laddar Unibet upp med de största matcherna och evenemangen inom fotboll, hockey och tennis. Men utbudet är betydligt större än så. Oddsen är konkurrenskraftiga, och bland annat har du cash-out funktion och boostade odds. Ytterligare bettar du med handicap på utvalda matcher. Med e-legitimation registrerar du dig effektivt, och insättningar och uttag sitter på spelkontot inom ett par minuter. Det här är optimalt för live betting. Dessutom kan du ta del av ett förmånligt välkomsterbjudande när du registrerar dig som ny kund.

888Sport

888Sport är imponerande med sitt utbud av odds. Plattformen är en egenutvecklad produkt och spelarmiljön är mycket välgjord. Framför allt imponerar designen. Antalet marknader med live betting är väl tilltaget. Likaså väljer och vrakar du bland massvis av kategorier. Du har till exempel möjligheten att betta med handikapp. Ytterligare bettar du på mål, 1×2, resultat och mycket annat roligt. 888Sport är också generösa mot alla nya spelare som gör sin första insättning. Du får nämligen en välkomstbonus. Minsta belopp som du enkelt sätter in via din e-legitimation är 100 kronor. I gengäld kan du ta del av en insättningsbonus på 500% upp till 2000 kronor.

Oddsbonus med Live Betting

Framför allt när du spelar på live odds är det bra att motta en oddsbonus. Du får mer att spela för, samt du har möjligheten att vinna riktiga vinster utan att satsa dina egna pengar. Omsättningskravet varierar dock beroende på var du spelar, men oftast är det mellan 6x – 8x den totala summan. Det vill säga insättningen plus bonusen.

När du nyttjar din oddsbonus på live betting och tippar på en match är det endast möjligt att tippa på odds som är högre än minsta odds kravet. Villkoren på minsta odds brukar variera mellan 1.7 – 1.8. För att se var du får bäst minsta odds rekommenderar vi dig att jämföra mot andra spelsidor innan du mottar din oddsbonus.

Boostade odds och Cash-out på Live Betting

Live betting är kul. Men det blir ännu roligare när du kombinerar detta med riktigt bra odds, som till exempel boostade odds. Dessa erbjuds oftast på utvalda solo matcher i en kombo. Ytterligare en funktion som är utmärkt när du bettar på live odds är cash-out. När som helst under matchen kan du casha ut ditt bet. Oddsen kan variera kraftigt beroende på vad som händer under matchen, så det gäller att du hänger med och tar ut dina pengar vid rätt tillfälle. Men det här är precis vad live betting är till för, att öka underhållningen, och få dig att vara aktiv även under matchens gång.

Vår bedömning Live Betting

Live betting är kul. Att betta på liveodds är ett bra komplement till vanliga traditionella odds. Med live betting är alla oddsen i realtid, så när du bettar gäller det att du hänger med i svängarna. Dock ökar dina chanser för en eventuell vinst. Förutom rörliga odds är utbudet av kategorier bra tilltaget. I motsatt till detta var det annorlunda när live betting först introducerades. Utbudet av marknader och kategorier var slimmat och det fanns inte mycket att välja bland. I dag kan du även kombinera boostade odds och andra kampanjer på utvalda matcher. Samt hittar du cash-out funktion hos de flesta bettingsidor. Dessutom kan du motta en oddsbonus när du registrerar dig som ny kund och gör din första insättning. Följ vår guide för att hitta de bästa spelsidorna.