Trav — Spela på Hästar med Bäst Återbetalning

Trav är en svensk klassiker. Att betta på trav har länge associerats med Svenska ATG, sedan 2019-01-01 är monopolet avskaffat och nu får alla spelbolag erbjuda betting på trav! Det ger oss som spelare ett bredare utbud och bättre odds. Vi har en större valmöjlighet och vi hittar bättre erbjudanden än vi kunde få förr. Det är bättre tider, helt enkelt.

Spela på trav i Sverige

travAtt spela på travet är idag mycket enklare och mer förmånligt än någonsin. Spelsajterna som erbjuder spel på trav är många. Det ger oss ett bredare utbud. Ett bredare utbud ger oss fler valmöjligheter, bonusar och bättre odds. Även om du vet vilken häst du vill satsa på så erbjuder olika spelsajter olika odds på just din häst. Det är just därför som det är värt att lägga lite extra tid på att jämföra oddsen. Om du satsar stort så kan några få procents skillnad göra stora pengar. Spelsajterna som vi listar här på Svensk Licens är alla helt “kosher”, de uppnår väldigt hög standard. Däremot så skiljer det några decimaler på oddsen från bolag till bolag. Vissa bolag erbjuder bättre odds på trav och andra bolag erbjuder bättre odds på andra sporter. Oavsett vad ditt intresse är så hjälper vi dig att hitta rätt.

Topplista över Sveriges Travsidor 2024

Listan här nedanför visar några av de bästa sajterna i världen för dig som gillar att spela på travet.

Trav hos Svenska spelbolag

  • Alla sajter är under tillsyn av Svenska Spelinspektionen
  • En Svensk licens säkerställer din trygghet
  • Alla sajter är anslutna till Spelpaus
  • En öppen marknad med konkurrens mellan olika spelbolag medför bättre odds och återbetalning än tidigare när trav endast fanns hos ATG

Betyg: Trav

Tyck till om innehållet på Svensk Licens, din röst hjälper oss göra webbplatsen bättre.

Guide till Sveriges bästa Trav på Nätet 2024

Här på svensklicens.com hittar du bara spelsajter som har en licens från Svenska Spelinspektionen. Det innebär att din säkerhet alltid är maximal och att spelsajten håller allra högsta klass. Hitta bästa bonusen för att spela på trav och få mer action för dina pengar.

Var kan jag spela på trav?

Det finns mängder av spelsajter som erbjuder sina kunder att spela på trav. Du finner några av branschens bästa sajter här på denna sida. Unibet är lite allt-i-allo medan ATG länge har förknippats med travsporten. Uppstickare som Legolas Bet har lagt stort fokus på att erbjuda det bästa som trav har att ge.

Varenda bettingsajt erbjuder någon form av betting på trav. Utbudet på svenska sajter tenderar att vara stort. Däremot är det som sagt värt att lägga lite tid på att jämföra oddsen. Sedan handlar det lite om vad för erbjudanden som en sajt ger för sina nya kunder. Kom ihåg att det numera endast erbjuds en bonus per spelare och licens enligt de nya svenska spellagarna.

Finns det erbjudanden på trav?

Kort sagt – ja! Det finns mängder av erbjudanden som du kan nyttja för att spela på trav. Alla olika spelsajter erbjuder unika erbjudanden som du kan dra nytta av för att få mer action för dina pengar. Det handlar om allt från gratispengar till bonuspengar när du gör din första insättning på en sajt. Se till att välja ett erbjudande som passar just ditt behov.

Betta på de största evenemangen

The Hambletonian, Prix d’Amérique, Grand d’Prix, Jägersro, Elitloppet på Solvalla, Olympiatravet.. Listan på prestigefyllda travlopp kan göras ganska lång. I samband med varje event brukar spelsajterna göra lite extra väsen av sig.

Om du är medlem hos ett spelbolag som erbjuder betting på trav så kommer du bli varse om de stora evenemangen. Se bara till att acceptera kommunikation så får du ett email inför varje event.

Var hittar jag bästa oddsen för trav?

Det beror mycket på vilket evenemang det handlar om och vilken bettingsajt du spelar hos. Det bästa du kan göra som spelare är att skapa ett konto hos flera olika bolag. Inför varje event så behöver du logga in på dina konton och jämföra oddsen. På så vis försäkrar du dig om att alltid betta på event till de bästa oddsen.

Även om det handlar om ett fåtal decimaler så kan det innebära stora skillnader i vinstbeloppet om du bettar stort. Känner du att du har en “säker häst” så kanske det är läge att satsa lite mer än vanligt. Lycka till!