Betting i mobilen enkelt och smidigt

Det finns flera fördelar med att betta i mobilen. Det är flexibelt, och på samma gång effektivt. Dessutom hittar du smarta funktioner som fungerar utmärkt om inte bättre på mobila enheter, samt i vissa fall är de endast tillgängliga om du spelar i mobilen och på surfplattan. Att betta i mobilen har gjort det möjligt att betta precis när och var du vill. Oavsett om du ligger hemma på soffa eller om du sitter i tunnelbanan och väntar på nästa tåg, så kan du smidigt logga in på din mobil och satsa dina slantar. Du har med andra ord full koll på ditt bettande. Också kan du ta del av statistik och läsa om varje match för att fördriva tiden. Upplevelsen i mobilen är annorlunda än på din dator. Känslan är mer riktig. Framför allt när du bettar på live betting, eller kollar på din match med live stream. Att betta i mobilen är kul, flexibelt och ett bra sätt om du inte har en dator eller föredrar att göra saker via din mobil.

Betting i mobilen med app

De flesta bettingsidor på nätet har så att du kan spela via betting app. Oftast är den bättre än när du spelar via webbläsaren och utbudet av odds brukar vara större. Du hittar marknader och kategorier som inte är tillgängliga annars. Utöver detta finns smarta funktioner som “bet builder” där du kan skräddarsy dina egna bets. När du better i mobilen via din betting app kan du i vissa fall också ta del av kampanjer som du inte hittar för webbläsaren. Likaså funkar live betting perfekt i mobilen. Du har massvis av marknader och kategorier som du bettar på, och hos de stora bettingsidorna hittar du långa listor av matcher, turneringar och evenemang.

Bettingsidor med bäst mobilsidor och appar

Betta snabbare i telefonen

Idag har nästan alla en mobiltelefon med sig vart de än går, hur smidigt är det inte då att kunna betta direkt via en App eller webbläsare i mobilen? Vi kan säga dig att det är fullt möjligt redan idag. Det finns hur många spelbolag som helst som erbjuder fantastiska betting appar och hemsidor. Vi har listat de allra bästa här!

Betyg: Betting i Moblien

Tyck till om innehållet på Svensk Licens, din röst hjälper oss göra webbplatsen bättre.

Betta i mobilen på världens alla ligor och evenemang

Att betta i mobilen är en frihet. Du bettar precis när och var du vill. Det finns ingen risk att du missar något. Tippa på fotboll, hockey och tennis, eller kanske e-sport. Dessutom hittar bästa oddsen hos någon av våra bettingbolag som du hittar här på svensklicens.com.

Bästa bettingsidorna i mobilen

Listan av bettingsidor som är bra i mobilen kan göras lång. Därför har vi här på svensklicens.com gjort det enkelt för dig. Vi hjälper dig att välja så du slipper slösa massa tid.

Om vi börjar med med utbudet av odds. Antalet marknader och kategorier är viktigt. Av dessa är det kategorierna främst som vi tycker du ska titta närmare på. Det skall vara flexibilitet när du bettar. Ju fler olika typer av bet du kan spela på desto större är chansen att du eventuellt vinner. Också ska du kunna betta med handicap. Det ska finnas matcher med boostade odds och cash-out är mer eller mindre ett måste. Detta på grund av att mycket fokus ligger på live betting när du spelar i mobilen.

Betting i mobilen ska inte bara se snyggt ut, det ska också vara bekvämt. Du ska kunna navigera mellan de olika marknaderna snabbt, och hitta det du letar efter. Det är också en fördel om det finns en filtreringsfunktion där du kan ställa in vad du vill se. På skärmen ska allt synas tydligt och det får inte finnas för mycket plotter. Spelarmiljön ska helt enkelt vara clean.

Hos oss här på svensklicens.com är vi mycket kräsna. Därför kan du vara säker på att allt som vi listar här, är handplockat just för dig.

Utbud av odds i mobilen

Utbudet av odds i mobilen varier beroende på vilket spelbolag du spelar hos. Men det sparas inte på krutet. Alla populära sporter som fotboll, hockey, basket och tennis hittar du i mobilen. Också hittar du e-sport, trav, bandy, golf, rugby och mycket mer. Du hittar allt du behöver. Förmånen med odds i mobilen är att det är utvecklat för att ge dig den bästa betting upplevelsen du kan få, alltså är oftast utbudet större i mobilen än på datorn.

Live betting i mobilen

Live betting i mobilen är bland det mest populära att spela på. Du bettar på samma utbud som på datorn. Allt är snyggt designat så live betting är skräddarsytt för din mobil, oavsett om din skärm är liten eller stor, eller din mobil är av äldre modell. Också är det enkelt and navigera mellan matcherna som du bettar på. Med cash-out funktion kan du dessutom via ett par knapptryck dra ut dina slantar precis när du vill under matchens gång. Du better också med handicap på live betting i mobilen. Live betting fungerar lika bra på spelbolag med svensk licens som bettingsidor utan svensk licens.

Betta med Live Stream

Om du spelar hos spelbolag som Unibet, Betsafe eller NordicBet ser du dessutom dina matcher med live stream. Du streamar alla populära sporter som fotboll med Premier League, Champions League och Europa League, och hockey med KHL och andra stora internationella ligor. Du kan även streama tennis och de största turneringarna inom golf. Allt du behöver göra är att placera ett bet minst 24 timmar innan avspark.

Oddsbonusar och kampanjer i mobilen

Insättnings bonusar och kampanjer är något som vi alla gillar. Att betta i mobilen med en välkomstbonus är lika enkelt som på datorn. För att ta del av en bonus måste du vara ny kund hos bettingsajten och du måste göra en minsta insättning enligt de regler och villkor som gäller för erbjudandet.

För att komma åt din bonus hittar du den inne på ditt spelkonto, eller så får de en bonuskod skickad till dig som du skriver in när du gör din första insättning.

Vår bedömning betta i mobilen

Att spela på odds i mobilen har revolutionerat hur vi bettar. Oavsett var du befinner dig så har du möjligheten att logga in och spela. Också riktigt grymma spelplattformar gör bettandet mer effektivt i mobilen. Utbudet är likadant som på datorn, och med funktioner som bet-builder och filtrering navigerar du som Speedy Gonzales mellan de olika marknaderna och kategorier av bet helt bekymmersfritt. Att betta i mobilen är kul och det roar miljontals spelare världen över varje dag.