Lotteri — Spela Lotto, Powerball eller Eurojackpot

Att spela på lotto har länge varit en av våra favoritsysselsättningar i Sverige. Lotterier och skraplotter är en av de mest populära alternativen när det gäller spel om pengar. Det kan bero på att det inte krävs någon strategi, utan att man helt enkelt testar lyckan. En annan anledning kan vara de enormt stora vinsterna som vissa lotterispel erbjuder. Två gånger har en lycklig vinnare kammat hem mer än 1.5 miljarder dollar!

Var hittar jag spel med lotteri?

lotteri onlineListan här nedanför innehåller några av sveriges mest populära spelsajter. Alla har givetvis en licens från Spelinspektionen. Att ha en svensk licens är synonymt att ha en av branschens bästa kvalitétstämpel. Det krävs att sajten håller en topp-kvalitét i allt de gör, från hur bolaget sköts till hur kunderna bemöts. Vissa sajter erbjuder även en bonus för nya spelare som gör sin första insättning, så kika igenom listan här nedanför och välj ett alternativ som passar just dig.

Powerball och Mega Millions toppar listan med 10 av 10 av historiens största vinster. Med både Powerball och Mega Millions som bägge betalat ut ovanstående hisnande summa, så ligger 10:e platsen på 564 miljoner dollar. Det hade inte varit helt fel heller. Dessa vinster kommer från USA, i Europa är vinsterna inte riktigt i miljardklassen men ändå tillräckligt för att få oss att vilja testa lyckan. EuroJackpot uppnår frekvent vinster på 50 miljoner euro och uppåt, och det är tillräckligt för att förändra ditt liv. Även i Sverige kan vi spela på detta, och det är givetvis sajter med svensk spellicens. En lotto-sajt som erhållit en licens från Spelinspektionen är en kvalitétssajt!

Bäst i Test lotterier på nätet 2024

Sajterna som vi listar erbjuder spel på både svenska och utländska lotterier. De flesta erbjuder även skraplotter. Utbudet är verkligen bra och passar alla sorters lotto-fantaster. Oavsett om du gillar att gå “all-in” eller om du hellre satsar smått så hittar du något som passar din smak. Svenska spelsajter tillhör de bästa i världen.

Svenska lotterier

Att spela på lotteri hos svenska spelsajter med tillsyn av Spelinspektionen är tryggt. Dessutom finns det bonus och stora jackpottar. Du sparar tid att spela online och det ger dig möjligheten att välja bland mängder av lotterier som passar alla typer av spelare.

Betyg: Lotterier

Tyck till om innehållet på Svensk Licens, din röst hjälper oss göra webbplatsen bättre.

Guide till Sveriges Lotto på Nätet 2024

Hitta den bästa svenska sajten för att spela lotto och ta del av en schysst bonus som ger dig mer spel för pengarna. Jämför bingobonusar och hitta ett alternativ som passar just Dig. Alla sajter här på svensklicens.com är reglerade och är under tillsyn av Spelinspektionen. Det garanterar din säkerhet.

Lotteri med stora vinster

Statistik säger att den största lottovinsten som vunnits i Sverige är 237 miljoner kronor. I Europa är den högsta vinstsumman drygt tio gånger större. De allra största vinsterna har vunnits i USA, men även i Europa och i Sverige trillar det in vinster som heter “duga”.

De största lotterierna i Europa är Euromillions, Eurojackpot och UK Lotto. Svensk lotto är sådär lagom stort för ett lagom stort land, men på svenska spelsajter kan du ofta spela på utländska lotterier också. Du har med andra ord möjligheten att spela på en mängd olika lotterier. Utbudet på svenska spelsajter är både brett och djupt. Du kan även välja att försöka kamma hem de allra största vinsterna från USA i form av Powerball MegaMillions.

Spela på skraplotter

Skraplotter är relativt populärt bland svenska spelare. Innan allting hamnade online så var det Trisslotter som var allra mest populärt. Tidigt 2000-tal var det en stor grej att vinna 25 000 kronor i månaden i 25 år. Det innebär en totalvinst på 7.5 miljoner kronor i en engångssumma, men nuförtiden är det möjligt att vinna ännu mer än så.

Det finns ett stort utbud av skraplotter på våra svenska spelsajter. Det erbjuds lika olika effekter och olika stora vinster. Vissa “skrapisar” kostar mer än andra, men det är också de lite dyrare som betalar ut större vinster. Det är inget konstigt med att skrapa digitala skraplotter. Du ska givetvis inte skrapa med ett mynt, så som du gör med en klassisk skrapis. Den digitala versionen skrapas med ditt finger eller med din mus, utöver det är det exakt samma princip. Det brukar även finnas en “spräng-funktion” som gör att hela lotten skrapas på en knapptryckning. Ibland även med en underhållande effekt.